top of page
LOGOTYPER SOM MAN MINNS

Logotyper

Vi vet att det kan vara svårt att komma upp med en riktigt bra logotyp som både är minnesvärd och speglar verksamhetens identitet. Därför vi vill hjälpa er att skapa den bästa lösningen. 

logotyper-bananadesign-designbyrå-väster

Vi utformar din logotyp utefter det som gör ditt företag unikt!  

hand-ok_2_Rityta 1.jpg

Kvalitét och betydelse

En bra logotyp är mer än bara snygg, en bra logotyp är en representation av dina tjänster, bransch och speglar konsekvent det budskap du vill förmedla. Resultatet blir en logotyp som sticker ut bland bland dina konkurrenter.

ratt-version_Rityta 1_Rityta 1.jpg

Rätt version till rätt tillfälle

Det vanligaste är att du har mellan 2-4 versioner av din logotyp med någon mer avancerade gällande färg och detalj-rikedom samt någon förenklad variant. Detta ger dig fler möjligheter och användningsområden att tillämpa loggan på t.ex. produkter, textiler, digitala plattformar, dokument etc.

fil-mapp_Rityta 1.jpg

Filformat anpassad till olika kontext

Oavsett vart och hur du vill använda din logotyp är det viktigt att den har rätt filformat. Med rätt filformat dvs. jpg, png, eps, tiff eller pdf, så lämpar de sig bäst för olika ändamål; tryck, hemsida, dokument, sociala medier etc. Dessutom så undviker du dålig bildkvalitet och felaktig färgåtergivning.

RÄTT STORLEK TILL RÄTT TILLFÄLLE

Vi anpassar era logotyper

logo krasse 2.png
krasse 2.png
krasse.png
bottom of page